17
Zář
2015

4 důvody proč budete mít ještě více rádi pojišťovnu ....

Každý rok v tomto období si poměřují množství spokojených klientů pojišťovny a banky. Jeden z patronů této soutěže jsou Hospodářské noviny. A právě v kategorii nejlepší pojišťovna roku 2015 v neživotním pojištění získala 1. místo Allianz pojišťovna. Pořadí vychází z výzkumu, který provádí společnost Datank. Hodnotící kritéria jsou zejména ukazatele: dostupnost, nákladovost, servis a likvidace.

Dnešní trend tuzemských společností míří na získání nových klientů. Pojišťovna Allianz jelikož je lídrem na trhu v inovacích, tak i v této části nejde s davem a určuje směr. Vize společnosti Allianz je zejména zaměřen na stávající klientelu a servis. Dílčí kroky jsou koncentrovány právě na rychlost likvidace, jednoduchost, informovanost a také na získání výhod pro stávající klientelu v podobě připojištění, které standardně nenabízí žádná tuzemská pojišťovna a také na cenu pojištění v nově vzniklém programu Allianz PLUS

1. životní pojištění + autopojištění

2 x více peněz za úraz pri dopravní nehodě
Dojde-li k jakékoli pojistné události následkem úrazu při dopravní nehodě, navýšíme vám pojistné plnění z vašeho pojištění osob na dvojnásobek až do výše 1 000 000,- Kč v jednom pojistném roce.

2. pojištění majetku + životní pojištění

Peníze nejen za zlomenou ruku, ale i za nalomenou lyži nebo rozbitý mobil
Pokud se při vážném úrazu poškodíte své věci, uhradíme Vám vzniklou škodu do výše 20 000,- Kč v jednom pojistném roce.

3. Autopojištění + pojištění majetku

Pojištění osobních věcí v autě i ve střešním boxu
V případě odcizení zavazadel z Vašeho osobního automobilu či jejich poškození Vám uhradíme vzniklou škodu až do výše 10 000,- Kč v jednom pojistném roce

4. Benefitní program Sphere Card

S věrnostní kartou s logem Sphere card můžete využívat výhody a slevy na více než 10.000 obchodních místech v České a mapa-10000Slovenské republice, 365 dní v roce, 24 hodin denně. Slevy se pohybují od cca 5 až 30 %, ale i více.